Individualne delavnice

300,00

Individualne delavnice so namenjene vsakomur, ki si želi bolj osebnega pristopa in se ne želi izpostavljat v množici.

Šifra: EL-003 Kategorija:

Opis

Delavnica zavestnega dihanja in ledene kopeli traja cca. 4 ure in je razdeljena na dva dela.

Prvi del delavnice je teorija, kjer se tečajniki ponovno naučijo pravilnega dihanja v fazi mirovanja oz. počitka, kar je odločilnega pomena za dobro zdravje in počutje. Veliko poudarka je tudi na razlagi pomembnosti rednega vsakodnevnega izvajanja ritualov, s pomočjo katerih se razvijajo 4 ključni elementi za dvig kakovosti življenja: volja, disciplina, doslednost in vztrajnost.

Kot pika na I, se v teoretičnem delu delavnice razloži tudi vpliv zavestnega dihanja in ledene vode na živčni, hormonski, imunski in krvno-žilni sistem ter kako pravilno in varno vstopati v ledeno vodo.

Drugi del delavnice je praksa, kjer tečajniki naredijo več serij dihalnih vaj in se za konec še varno potopijo v ledeno vodo.

Vsak, ki opravi tečaj, je opremljen z vsemi orodji in znanjem, ki je potrebno za redno izvajanje vaj doma, kar je tudi namen same delavnice. Za dobro zdravje in počutje smo namreč dolžni poskrbeti sami. Vse, kar potrebujemo je že v nas samih in na nas je, da pridobljeno znanje uporabimo tudi v praksi.

Pošlji povpraševanje

Na vaš naslov vam bomo poslali vse potrebne informacije v zvezi s storitvijo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Individualne delavnice”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X
X
X