Redna tedenska srečanja

15,00150,00

Redna tedenska srečanja so na voljo v obliki članarine, za različna obdobja po različnih cenah:

1 leto – 150 EUR
6 mesecev – 90 EUR
1 mesec – 30 EUR
Enkratni potop – 15 EUR

Šifra: EL-004 Kategorija:

Opis

Delavnica zavestnega dihanja in ledene kopeli traja cca. 4 ure in je razdeljena na dva dela.

Prvi del delavnice je teorija, kjer se tečajniki ponovno naučijo pravilnega dihanja v fazi mirovanja oz. počitka, kar je odločilnega pomena za dobro zdravje in počutje. Veliko poudarka je tudi na razlagi pomembnosti rednega vsakodnevnega izvajanja ritualov, s pomočjo katerih se razvijajo 4 ključni elementi za dvig kakovosti življenja: volja, disciplina, doslednost in vztrajnost.

Kot pika na I, se v teoretičnem delu delavnice razloži tudi vpliv zavestnega dihanja in ledene vode na živčni, hormonski, imunski in krvno-žilni sistem ter kako pravilno in varno vstopati v ledeno vodo.

Drugi del delavnice je praksa, kjer tečajniki naredijo več serij dihalnih vaj in se za konec še varno potopijo v ledeno vodo.

Vsak, ki opravi tečaj, je opremljen z vsemi orodji in znanjem, ki je potrebno za redno izvajanje vaj doma, kar je tudi namen same delavnice. Za dobro zdravje in počutje smo namreč dolžni poskrbeti sami. Vse, kar potrebujemo je že v nas samih in na nas je, da pridobljeno znanje uporabimo tudi v praksi.

Za vse, ki ste pri meni opravili individualno svetovanje ali obiskali delavnico, imate možnost rednih tedenskih srečanj, kjer se bomo
prvo predihali in nato še potopili v ledeno vodo.

Termini so 4 krat tedensko. Za uro pa se dogovarjamo sproti.

Dodatne informacije

Članarina

1 leto, 6 mesecev, 1 mesec, Enkraten potop

Pošlji povpraševanje

[formidable id=4 title=false description=false]

X
X
X