PINGWINi

Smo skupina prijetnih in pogumnih ljudi, ki smo se zavestno odločili spremeniti svoj način življenja ter prevzeti odgovornost za zdravje in dobro počutje v svoje roke. Nobena sprememba se ne zgodi sama od sebe, vedno smo mi tisti, ki sprožimo, da se to kolesje zažene. Enkratna izkušnja, ki jo dobi vsak udeleženec delavnice, je premalo. Tisto, kar zares šteje, so majhni koraki, ki sledijo za tem. In ti majhni koraki dolgoročno pripeljejo do velikih sprememb.

Z redno vsakodnevno prakso dihalnih vaj in ledenih kopeli se okrepi imunski sistem, stres se popolnoma nevtralizira, pospeši se regeneracija po telesnih naporih ter okrevanje po poškodbah in boleznih, izboljšajo se splošno počutje, kvaliteta spanca in koncentracija, nivo energije čez dan se dvigne, misli postanejo bolj jasne in umirjene, najdemo svoj notranji mir, moč in stabilnost, predvsem pa se izboljšata samozavest in samopodoba, kar precej dvigne kvaliteto našega življenja.

6x
DOPOLDNE
POPOLDNE

PingWIN-i se redno srečujemo na skupinskih potopih 6x na teden vseh 12 mesecev v letu, tudi ob posebnih priložnostih kot so: polna luna, božič in novo leto. Termini so tako dopoldne (sreda ob 11h, petek in sobota ob 10h ter nedelja ob 7h) kot popoldne (torek in četrtek ob 18h), tako da si vsak, ki to želi, lahko najde ustrezen termin zase. Občasno se ura terminov tudi spremeni, o vsem pa redno in sproti obveščam v naši zaprti messenger skupini Ledena družina-termini. PingWIN-i lahko izbirajo med letno, polletno in mesečno članarino ter plačilom enkratnega potopa.

Energija in skupinska dinamika pa sta tista ključna faktorja, ki podpirata celotno skupino zato se pingWIN-i vedno znova vračajo in se z veseljem udeležujejo skupinskih potopov.

Bi se nam želeli pridružiti? Klik na spodnji gumb je vaš prvi korak v svet pingwinov 🙂

X
X
X