Dihalne in sprostitvene tehnike Emil Ledenko s.p., Masljeva ulica 6, 1230 Domžale, vaše osebne podatke preko spletne strani obdeluje v naslednjih primerih:

Če ste se prijavili na naše e-novice

Na e-novice ste se lahko prijavili preko spletnega obrazca ali ste bili naša stranka, s čimer ste nam dali svojo privolitev za takšno obdelavo. Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu ali pa nas o tem obvestite po e-pošti: ledeni@emilledenko.si

Pravni temelji za obdelavo osebnih podatkov: osebna privolitev, ki se lahko kadarkoli prekliče (6(1)a) člen Splošne uredbe) s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Svoje soglasje ste nam lahko podali tudi na podlagi 2. odst. 158. člena ZEKom-1 s tem, ko se od prejemanja sporočil niste odjavili ob prijavi na naše delavnice, izobraževanja, dogodek ali druge storitve. Na podlagi lastnega zakonitega interesa (6(1)f člen Splošne uredbe) upravljavec osebne podatke obdeluje tudi za namen načrtovanja delovnega procesa, zalog in kapacitet, ter izboljševanje ponudbe in optimiziranje storitev.
Kategorije uporabnikov: vzdrževalci spletne strani in zunanji izvajalci koriščenih storitev. Uporabniki osebne podatke obdelujejo izključno po navodilih in pod nadzorom upravljavca.
Rok hrambe: do preklica privolitve oziroma ugovora.
Pravice posameznikov: preklic privolitve oz. ugovor, dostop do podatkov, popravek, izbris, omejitev obdelave, prenosljivost. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po elektronski pošti na naslov ledeni@emilledenko.si Odjava od e-novic (preklic privolitve oziroma ugovor) je možna kadarkoli s klikom na odjavno povezavo v prejetih e-novicah.
Pomoč: Za pomoč pri uveljavljanju svojih pravic se lahko obrnete na upravljalca na naslov ledeni@emilledenko.si
Pravno varstvo: Zoper ravnanje upravljavca v zvezi z varstvom osebnih podatkov je mogoča pritožba oziroma prijava pri Informacijskem pooblaščencu RS.

Če nas kontaktirate

Če želite stopiti v kontakt z nami, nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca ali nam pošljete e-sporočilo. V tem primeru bomo vaše osebne podatke hranili do zaključka komunikacije, sami pa se lahko že medtem kadarkoli odločite in zahtevate izbris, vendar vam v tem primeru ne bomo mogli odgovoriti.

Pravni temelji za obdelavo osebnih podatkov: zakoniti interes Dihalne in sprostitvene tehnike Emil Ledenko s.p., Masljeva ulica 6, 1230 Domžaleš, da komunicira z javnostmi. (6(1)f) člen Splošne uredbe).
Kategorije uporabnikov: vzdrževalci spletne strani in ponudniki orodij za pošiljanje sporočil. Uporabniki osebne podatke obdelujejo izključno po navodilih in pod nadzorom upravljavca.
Rok hrambe: do zaključka komunikacije.
Pravice posameznikov: dostop do podatkov, popravek, ter ugovor, omejitev obdelave in izbris. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po elektronski pošti na naslov ledeni@emilledenko.si
Pomoč: Za pomoč pri uveljavljanju svojih pravic se lahko obrnete na upravljalca na naslov ledeni@emilledenko.si
Pravno varstvo: Zoper ravnanje upravljavca v zvezi z varstvom osebnih podatkov je mogoča pritožba oziroma prijava pri Informacijskem pooblaščencu RS.

Če na spletni strani nakupujete

Če na naši spletni strani kupujete (ste naročili blago, darilni bon ali storitev), bodo vaši osebni podatki uporabljeni z namenom izpolnitve pogodbe o prodaji (pogodbena obdelava osebnih podatkov). Vaše osebne podatke bomo uporabili z namenom pošiljanja in dostave naročenih izdelkov in z namenom vzpostavitve kontakta z vami preko elektronske pošte, telefona in drugih komunikacijskih sredstev v zvezi z statusom naročila blaga ali storitve. Vaši osebni podatki bodo v primeru dostave blaga posredovani tudi dostavni službi in skladišču, kar je nujno za nemoteno dostavo na vaš dom. V tem primeru obdelujemo osebne podatke, ki so navedeni v pogodbi, ki ste jo sklenili z nami.

Pravni temelji za obdelavo osebnih podatkov: izvajanje pogodbe z Dihalne in sprostitvene tehnike Emil Ledenko s.p., Masljeva ulica 6, 1230 Domžale, (6(1)b) člen Splošne uredbe).
Kategorije uporabnikov: vzdrževalci spletne strani in ponudniki orodij za pošiljanje sporočil. Uporabniki osebne podatke obdelujejo izključno po navodilih in pod nadzorom upravljavca.
Rok hrambe: do zaključka izvajanja pogodbe oz. pravic izhajajočih iz nje.
Pravice posameznikov: dostop do podatkov, popravek, ter ugovor, omejitev obdelave in izbris. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po elektronski pošti na naslov ledeni@emilledenko.si
Pomoč: Za pomoč pri uveljavljanju svojih pravic se lahko obrnete na upravljalca na naslov ledeni@emilledenko.si

Pravno varstvo: Zoper ravnanje upravljavca v zvezi z varstvom osebnih podatkov je mogoča pritožba oziroma prijava pri Informacijskem pooblaščencu RS.

Pišotki

Spletna stran uporablja tekstovne datoteke (t.i. piškotke), ki jih shrani v naprave, s katerimi uporabniki interneta dostopa jo do spletne strani in ki so namenjene prepoznavanju teh naprav. Spletna stran uporablja piškotke z namenom zbiranja podatkov o njeni uporabi za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Že shranjene piškotke lahko nadzirate ali izbrišete preko svojega spletnega brskalnika. V primeru, da boste piškotke izbrisali ali po poteku njihove veljavnosti, vas bo spletna stran ponovno opozorila na njihovo uporabo.

Družbena omrežja kot so npr. Facebook, Instagram, LinkedIn in Google+, Youtube vam bodo morda piškotke nameščala pri obiskovanju spletne strani v kolikor boste takrat istočasno tudi prijavljeni v njihovo storitev. Na te piškotke Emil Ledenko s.p. ne more vplivati, saj je njihova uporaba urejena s pogoji sodelovanja, ki ste jih kot uporabnik teh omrežij sprejeli ob registraciji v ta omrežja.

Na spletni strani uporabljamo izključno piškotke, ki so dovoljeni v skladu z zakonom ZEKom-1. Uporabljeni so piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje te spletne strani. Za beleženje statistike obiskanosti strani, uporabljamo sistem, ki zapiše sejni piškotek in ne sledi vašemu nadaljnjemu vedenju na spletni strani oz. v povezavi z drugimi stranmi. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z rabo v nadaljevanju opisanih piškotkov.

PiškotekDomenaVrstaOpisTrajanje
_ga.emilledenko.siAnalitikaTa piškotek namesti Google Analytics. Piškotek se uporablja za izračun podatkov o obiskovalcih, sejah, kampanjah in spremljanje uporabe spletnega mesta za analitično poročilo spletnega mesta. Piškotki anonimno shranjujejo podatke in dodelijo naključno ustvarjeno številko za prepoznavanje edinstvenih obiskovalcev.2 leti
_gid.emilledenko.siAnalitikaTa piškotek namesti Google Analytics. Piškotek se uporablja za shranjevanje informacij o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto, in pomaga pri ustvarjanju analitičnega poročila o tem, kako deluje spletno mesto. Zbrani podatki, vključno s številom obiskovalcev, virom, od kod prihajajo, in anonimno prikazanimi stranmi.1 dan
_gat_gtag_UA_151445026_1.emilledenko.siAnalitikaTa piškotek nastavi Google in se uporablja za razlikovanje uporabnikov.1 minuti
_abck.list-manage.comFunkcionalnostPiškotek, povezan s sledilnikom e-poštnih kampanj MailChimp1 leto
bm_sz.list-manage.comFunkcionalnostPiškotek, povezan s sledilnikom e-poštnih kampanj MailChimp4 ure
_mcid.list-manage.comFunkcionalnostPiškotek, povezan s sledilnikom e-poštnih kampanj MailChimp1 leto
woocommerce_cart_hash.emilledenko.siFunkcionalnostWooCommerceu pomaga določiti, kdaj se spremeni vsebina / podatki košarice.seja
woocommerce_items_in_cart.emilledenko.siFunkcionalnostWooCommerceu pomaga določiti, kdaj se spremeni vsebina / podatki košarice.seja
wp_woocommerce_session_.emilledenko.siFunkcionalnostVsebuje edinstveno kodo za vsako stranko, tako da ve, kje lahko najde podatke o vozičku v bazi podatkov za vsako stranko.2 dni
woocommerce_recently_viewed.emilledenko.siFunkcionalnostOmogoča pripomoček za nedavno ogledane izdelke.seja
store_notice[notice id].emilledenko.siFunkcionalnostStrankam omogoča, da zavrnejo obvestilo o trgovini.seja
wp-wpml_current_language FunkcionalnostShrani trenutni jezik. Ta piškotek je privzeto nastavljen samo za prijavljene uporabnike. Če omogočite, da jezikovni piškotek podpira filtriranje AJAX, bo ta piškotek nastavljen tudi za uporabnike, ki niso prijavljeni.1 dan
wp-wpml_current_admin_language_{hash} FunkcionalnostShranjuje trenutni jezik področja upravljanja WordPress.1 dan
     
__stripe_mid FunkcionalnostŽeton, ki ga je postavil Stripe (ponudnik plačil) za lažje plačevanje spletnih naročil.1 leto
X
X
X