STORITVE

ČAS JE ZA ŽIVLJENJSKO SPREMEMBO. PRIDRUŽITE SE MI.

SKUPINSKE DELAVNICE

Na teh delavnicah z omejenim številom ljudi boste izvedeli vse kar je potrebno vedeti o praksi zavestnega dihanja in tuširanju z mrzlo vodo. Po teoretičnem delu vas bom popeljal skozi dihalni del vadbe tudi v praksi, takoj za tem pa se boste potopili še v ledeno vodo, kjer boste takoj izkusili blagodejne učinke le-te na vaše telo.

Cena delavnice je 99 EUR.

   Pokliči

Napovedane termine delavnic si oglejte tukaj.

INDIVIDUALNO SVETOVANJE

Na individualnem svetovanju boste v teoriji in praksi izvedeli vse kar je potrebno vedeti o praksi zavestnega dihanja in tuširanja z ledeno vodo. Dobili boste tudi 10-tedenski program, ki ga boste redno izvajali doma, poleg tega sem vam vedno na voljo za morebitna vprašanja.

Cena svetovanja je 199 EUR.

   Pokliči

TEAM BUILDINGI

Na tem dogodku se boste lahko na licu mesta prepričali, da so omejitve dejansko v glavi. S pomočjo zavestnega dihanja in ledene vode boste živahno skočili iz cone udobja in premaknili meje notranjega odpora kar pomeni, da boste še bolje izkoriščali lastne potenciale in napredovali tako na osebnem kot poslovnem področju. Poleg tega se boste še močneje povezali v timskem duhu.

Število udeležencev: 8 – 15
Cena: PO DOGOVORU

   Pokliči

REDNA TEDENSKA SREČANJA

Za vse, ki ste pri meni opravili individualno svetovanje ali obiskali delavnico, imate možnost rednih tedenskih srečanj, kjer se bomo
prvo predihali in nato še potopili v ledeno vodo.

Termini so 4 krat tedensko. Za uro pa se dogovarjamo sproti.


   Pokliči
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial